Saturday, May 5, 2012

Păr gras?

Hy!

În cazul în care eşti posesoarea sau, de ce nu, posesorul unui păr gras, această postare este pentru tine.
Ţi se întâmplă ca seara parul tău să arate fantastic, ca apoi a doua zi să fie gras şi fără un aspect plăcut? Şi mai mult, să fi nevoit(ă) să pleci undeva şi nu ai posibilitatea să te speli pe cap? Ei bine, am câteva remedii numai bune atunci când "eşti în criză".

1. Pudră de talc / pudră de bebeluşi

Este o măsură temporară, dar funcţionează de minune. Cu ajutorul unei dischete demachiante, aplica pudra pe porţiuni mici ale scalpului şi maseză. Pudra absoarbe sebumul, iar parul tău arată fresh. ÎNSĂ, nu face o obişnuinţă din asta! Cu prima ocazie, spală-ţi părul. Nu aplica şi a doua zi pudra.

2. Aspirină efervescentă

Ai nevoie de o aspirină efervescentă, puţină apă şi o sticlă cu pulverizator. Pulverizează soluţia la rădăcina părului şi apoi, cu ajutorul feonului, usucă-ţi părul. Asiprina o să absoarba grăsimile capilare.

3. Hârtia de copt

Daaa, sună cam ciudat. Dar funcţionează! Taie două bucăţi din această hârtie şi masează-ţi scalpul cu ele. În afara faptului ca te scapă de sebum, oferă părului mai mult volum.

4. Şampon uscat
Ce este un şampon uscat? Este un şampon sub forma de pudra, ce absoarbe sebumul. Se aplica la rădăcina părului, se lasă puţin să acţioneze, apoi se piaptănă părul. Acesta redă aspectul curat al părului, fără efort şi fără apă. 

Exemple de astfel de şampoane:





Reţineţi! Aceste metode sunt folosite pentru scurta durată, până aveţi ocazia de a vă spăla părul!

Voi cum scăpaţi de părul gras?

xoxo 

No comments:

Post a Comment